Menu

 

Wat is aardbeientaart?

Aardbeientaart is een heerlijke versnapering, geschikt voor feestjes en partijen of gewoon als tussendoortje. Door de combinatie van lekker frisse aardbeien en de onderliggende basis van deeg en crème is een aardbeientaart een geschikt gerecht voor zowel de doorwinterde natuurliefhebber als de verstokte zoetekauw.

Voor de echte keukenprinses (of prins natuurlijk) vormt de aardbeientaart bovendien een leuke uitdaging om te maken. Een echte kok hoeft u voor de bereiding van dit product niet te zijn, maar enige bakervaring is toch zeker gewenst!

Met het maken van een aardbeientaart bent u zo’n veertig minuten zoet. In ruil voor deze inspanning, die op zichzelf al een leuke ervaring is, krijgt u een taart met talloze mogelijkheden. U kunt het serveren als dessert bij een maaltijd, of als lekkernij bij de koffie. De aardbeientaart is ook uitermate geschikte voor een feestelijke gelegenheid. Denk aan verjaardagsfeestjes of een geboorteviering. Het is weer eens iets anders dan anders, en menigeen zal er door verrast worden!